En familie som har jobbet med melkesyrebakterier i over 20 år!
Helge Nordquist satt i traktoren på 90-tallet og sprøytet jordene med sprøytemidler, da han begynte å tenke på hva disse giftstoffene egentlig gjorde med jorda. Han tenkte at han tok jo livet av flere av sine samarbeidspartnere som levde under bakken... Gården ble lagt om til økologisk drift og han startet Biosa Norge sammen med Bent Madsen i 2001.
Etter flere år med kamp om å holde på "Biosa"- navnet...
.....har vi nå valgt å legge all energi i å videreutvikle og lage nye produkter med de samme gode melkesyrebakteriene våre under familienavnet vårt, Nordquist!
Biosa Norge har vært en familiebedrift i i veldig mange år. Historien vår starter helt tilbake til 90- tallet, da Helge Nordquist var konvensjonell bonde og ønsket å gi jorda hjemme på gården vår mer liv. Han begynte å lese seg opp på bakterier og la om gården vår til økologisk drift.
Han møtte terapeuten Bent Madsen og sammen dannet de Biosa Norge i 2001.
Nå er vi en ren familiebedrift og har siden 2001 produsert fermenterte produkter til mennesker, dyr, planter og jord.
Vær trygg på at denne endringen ikke vil påvirke kvaliteten på våre eksisterende produkter eller forholdet vi har med deg som kunde!
Vår forpliktelse til kvalitet vil stå like sterkt som alltid!